Ce spun clienții despre mine

Mi-au acordat încrederea lor

Achim Kovacs Emy

Emily Bloom - Handmade Art

„Este valoros pentru oricine cauta raspuns in acest sens. In cazul meu fiind mai mult a maker not a writer am primit informatiile de care aveam nevoie si m-ai facut sa inteleg mai bine ce "misca" oamenii in texte.”

„Noura este o persoană deschisă și jovială care știe să atragă prin felul ei unic de a expune informațiile. Pe lângă informațiile teoretice dobandite în urma cursurilor adaugă multe exemple practice din care să îți poți extrage și forma idei valoroase. Pentru că face din pasiune acest lucru dăruiește foarte mult și explică pe întelesul tuturor, o recomand cu încredere și căldură.”
Alexandra Voinea
“Îi mulțumesc Nourei pentru textele documentate. În meseria mea e important ca oamenii sa înțeleagă exact cum ii poate ajuta recuperarea medicală.”
Mihai Smaranda
OrtoKinet
“Noura are o geantă secretă în care ține cuvintele alese.”
„Noura este minunată, empatica, atentă la fiecare persoană în parte, ne-a ascultat cu răbdare pe fiecare dintre noi și ne-a învățat cum să ne conectăm textele, pentru a le transforma în mesaje clare, frumoase și eficiente pentru afacerile noastre. Mulțumesc foarte mult, Noura!”
Cristina Romete
“Noura are capacitatea de a transforma textele și a le da sens.”
Răducu Mihai Checheriță
Vibrații înalte
„Noura este minunată și vorbește cu o nonșalanță debordantă.”
Larisa Ioana Stanciu
Dorințe, vise și povești