Despre mine

Sunt Noura, sunt mamă, sunt soție și sunt copywriter.

Cum se împacă toate aceste roluri pe care le am?

Ei bine a existat o vreme când, încă nu pornisem pe drumul copywritingului, rolurile acestea nu prea se împleteau ci dimpotrivă, mă copleșeau.

Am fost traducător, profesor, blogger dar parcă ceva lipsea, nu știam nici eu la vremea aceea cum să ies din gălăgia internetului, cum să mă fac remarcată și cum să atrag clienți.

Nu știam cum să mai fac față îndatoririlor pe care le aveam, să creez un venit constant și mai presus de toate să îmi placă ceea ce fac fără să mă simt copleșită.

Am căutat multe soluții până când am găsit varianta ideală pentru mine, am intrat în lumea fascinantă a copywritingului și de atunci lucrurile s-au schimbat.

Acum totul vine natural și cu ușurință iar zicala aceea cu Fă ceea ce îți place, și nu vei mai munci nicio zi în viața ta mi s-a adeverit. Bineînțeles că muncesc uneori până mă ustură ochii de la lumina ecranului însă acest lucru îmi aduce satisfacție și bucurie.

 

Crezi că există coincidențe? Eu nu cred!

Dacă ai ajuns aici cel mai probabil treci și tu prin ce am trecut eu, dar de data aceasta ești pe cale să îți dai voie să dai o voce afacerii tale.

Imaginează-ți că poți face acest lucru doar schimbând modul în care te exprimi audienței tale, poți da voce valorilor în care crezi și astfel să atragi către tine doar clienții potriviți. Afacerea ta va fi una autentică și se va evidenția în fața concurenței iar pentru asta ai nevoie de o strategie și texte care atrag.

Cred că fiecare antreprenor merită să își cunoască audiența și să comunice cu ea în cel mai adecvat mod astfel încât, să atragă un flux constant de clienți.

Vreau să fiu omul care te ajută să regăsești vocea afacerii tale și te ajut să comunici cu CLARITATE.

Sunt lângă tine să îți ofer metoda și contextul potrivite pentru a comunica eficient cu audiența ta.

Și mai cred că fiecare om vine pe pământ cu un dar.

Al meu este acela de a folosi imaginația pentru a condensa ideile în cuvinte și a crea emoții.

Fiecare antreprenor ar trebui să potențeze valoarea afacerii sale prin dibăcia cuvintelor.

Tu unde crezi ca ai nevoie de ajutor?